Peen en Ui Presenteert: Art kitchen in Ars Aemula Naturae

Deel dit bericht:

Uitnodiging Expo Art Kitchen Nieuwe Makers

Namens Peen en Ui nodigen we je uit voor de afsluitende presentatie van de Art Kitchen. Vier jonge makers (Rosa Allessie, Jamie de Groot, Emma van Noort en Gijsje Heemskerk) hebben gedurende een maand Ars Aemula Naturae gebruikt als hun werkruimte. Deze presentatie/expositie is bedoeld om de voortvloeisels van deze werkperiode aan het publiek te tonen.

Dansers Rosa Allessie en Jamie De Groot hebben deze maand voornamelijk gewerkt rondom het thema ‘wachten’. Het ongemak van de mens, het ongeduld en de lichamelijke uitingen daarvan liggen hieraan ten grondslag.

Beeldend kunstenaar Emma van Noort heeft de afgelopen periode onder andere gebruikt om een kleurcode te ontwikkelen. De doelstelling van dit project is om de kleuren van een schilderij tot lichamelijke expressie te brengen.
Gijsje Heemskerk heeft veel geschilderd en heeft zich hierbij laten leiden door haar eerste ingevingen. Onderwerpen die in haar doeken te herkennen zijn, zijn onder andere ’kiespijn’, maar ook de mythische figuur ‘de harlekijn’ is een rode draad.

Programma:

16.00 uur: Inloop en gelegenheid om rond te kijken
17.00 uur: introductie, danspresentaties en uitleg door de kunstenaars met mogelijkheid tot vragen stellen
18.00 uur: borrel en napraten
20.00 uur: introductie, danspresentaties en uitleg door de kunstenaars met mogelijkheid tot vragen stellen
21.00 uur: borrel en napraten
22.00 uur: Einde
Je bent van harte welkom op vrijdag 18 augustus tussen 16.00 uur en 22.00 uur. 
Tot dan!