Open Dag en Small Band Festival BIGGG bij ARS

Deel dit bericht:

zondag 20 augustus, 12.00 – 17.00 uur

ARS, de plek om met beeldende kunst bezig te zijn, opent op 20 augustus de deuren om geïnteresseerden, maar ook toevallige voorbijgangers, kennis te laten maken met het rijke aanbod van het cursusseizoen 2017/2018. Aangeboden worden zowel korte workshops als ook langdurende cursussen in verschillende disciplines, zoals o.a. schilderen, tekenen, grafiek, boetseren en beeldhouwen en in allerlei stijlen, technieken en materialen. ARS biedt volwassenen en kinderen een prachtige en stimulerende omgeving om op eigen manier hun talenten te ontwikkelen onder leiding van professionele kunstenaars. In de nieuwe cursusgids die dan verkrijgbaar is, worden naast het vertrouwde programma ook nieuwe activiteiten aangeboden, o.a. een verdiepingscursus, kinderclubs en een verkenning van de derde dimensie.

Het hele historische gebouw van ARS staat op zondag, 20 augustus, open voor bezoekers. In de galerie is het recente werk van cursisten van het laatste cursusjaar te zien. ARS-leden, cursisten en docenten staan klaar voor uitleg en rondleiding.

Dit jaar is de binnenplaats van ARS ook ontvangstpunt van BIGGG! smallband festival (en ophaalplek voor de armbandjes en het passe-partout). Ook vinden hier optredens plaats.

Een prachtige combinatie van beeldende kunst en muziek op deze zondag bij ARS!

ARS is op zondag, 20 augustus, open van 12.00 – 17.00 uur.

Voor het hele programma van BIGGG! ga naar: www.biggg.nl

Voor digitaal inschrijven voor cursussen en verdere informatie ga naar: www.arsaemula.nl