KUNSTVEILING bij ARS

Deel dit bericht:

Op zaterdag 4 november 15.00 uur organiseert ARS voor de eerste keer een kunstveiling waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan ARS.

Deze veiling is een initiatief van enkele ARS-leden en komt voort uit zorg om de financiële situatie van ARS, want ook bij ARS moet bezuinigd worden door vermindering van subsidie.

Bijna 60 kunstenaars, leden van ARS, hebben belangeloos één of meerdere werken ingeleverd die op zaterdag 4 november onder de hamer zullen komen. De kunstwerken zijn uiteenlopend in stijl en techniek waardoor voor iedere smaak en voorkeur zeker iets te vinden is.

Tot 3 november zijn de werken dagelijks van 13.00-17.00 uur in de galerie van ARS te bezichtigen. Dan kan ook al een schriftelijk bod worden uitgebracht. De veiling wordt geleid door Paul van Meenen, kamerlid voor D66 en Susannah Herman, raadslid voor D66.

De kunstwerken: