Ledententoonstelling 2017

Deel dit bericht:

Van 2 t/m 23 december is de jaarlijks ledententoonstelling van ARS. De tentoonstelling laat een breed scala van hedendaagse kunst zien: figuratief en abstract, tweedimensionaal en ruimtelijk, schilderijen, tekeningen, grafiek, fotografie, audiovisuele en multimediale installaties, dit alles met een diversiteit aan materialen en technieken.

Ledententoonstelling 2017
Ledententoonstelling 2017

De ledententoonstelling is een uitstekende gelegenheid voor de bezoeker om kennis te nemen van de verbeeldingskracht en fascinatie van de kunstenaars en om te zien wat op dit moment in de kunstwereld speelt.

De expositie is te zien in de galerie van ARS, Pieterskerkgracht 9a , Leiden. Open van 2 t/m 23 december, vrijdag, zaterdag en zondag, 13.00 –17.00 uur. De tentoonstelling wordt op 3 december 16.oo uur geopend door Hans Baaijens, voorzitter van ARS.