TEN TOON

Deel dit bericht:

De tentoonstellingscommissie toont zichzelf

Van 27 januari t/m 11 februari 2018

Met TEN TOON presenteert de tentoonstellingscommissie van ARS van 27 januari t/m 11 februari 2018 werk van 7 commissie leden en van 4 leden die onlangs afgezwaaid zijn. Waar de commissie erop gericht is om tentoonstellingen voor andere professionele kunstenaars te maken, stelt zij deze keer eenmalig het werk van de tentoonstellingsmakers zelf centraal.

De tentoonstellingscommissie maakt het expositie programma, begeleidt exposerende ARS kunstenaars en verzorgt de inrichting van ARS exposities. Zij streeft ernaar de kijkers kunst op een interessante manier te laten beleven. Soms organiseert de commissie ook thematentoonstellingen zoals onlangs de expositie “Concreet” in het kader van 100 jaar De Stijl. Voor deze tentoonstelling waren ook niet-leden uitgenodigd.

De exposanten zijn:
Hans Bos
Barthel Brussee
Marijk Gerritsma
Loukie Hoos
Sylvia ten Kley
Eliza Kopec
Marije Mommers
Tineke Porck
Dorte Rasmussen
Christiaan van Tol
Fenny van de Wal
Ans Zuyderhoudt

De tentoonstelling is te zien van 27 januari t/m 11 februari 2018 bij ARS, Pieterskerkgracht 9a Leiden.

Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Zondag 28 januari opent Hilde van Dijk, nieuwe voorzitter van de tentoonstellingscommissie, de tentoonstelling.