Open Dagen – Cursisten van ARS

Deel dit bericht:

KUNST KIJKEN = LEUK KUNST MAKEN = LEUKER

21 en 22 april 2018

KUNST KIJKEN. Dat kan tijdens de Open Dagen van ARS op zaterdag 21 en zondag 22 april van 12.00 tot 17.00. Dan hangt het beste werk van dit cursusjaar in de galerie beneden en in de rest van het hele gebouw. Het biedt een goed overzicht van de beeldende kunst die op ARS door cursisten wordt gemaakt. Je kunt kennismaken met docenten en cursisten en het cursusaanbod van ARS. Want KUNST MAKEN = LEUKER en ARS – de vereniging in Leiden voor beeldende kunst – geeft cursussen op het gebied van de beeldende kunst: Tekenen, Grafiek, Boetseren/beeldhouwen en Schilderen van vrij tot portret en model. Vaak hoor je de opmerking “ik kan niet tekenen” maar dat is eigenlijk net zo’n gekke opmerking als “ik kan niet fietsen”. Want terwijl Picasso meestal net zo onbereikbaar is als de Tour de France zegt wel iedereen, dat hij fietsen kan. Bij ARS kun je onder leiding van deskundige docenten je talenten ontwikkelen. Er worden cursussen voor zowel beginners als gevorderden gegeven. Kom kijken tijdens de open dagen of kijk op de website van ARS.

De open dagen zijn op zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 van 12.00 -17.00 uur.

ARS, Pieterskerkgracht 9a, 2311 SZ Leiden.