De Diepte In bij Ars Aemula Naturae

Deel dit bericht:

ARS, de kunstenaarsvereniging in Leiden, heeft een bloeiende academie met een grote diversiteit aan cursussen op het gebied van de beeldende kunst. Afgelopen seizoen ging een nieuw jaartraject, het verdiepingstraject, van start voor mensen die het gevoel hebben dat ze in hun beeldend werk een specifiek probleem of een blokkade moeten overwinnen. Voor cursisten dus die een nieuwe stap willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling, die echt de diepte in willen gaan en stevige kritiek niet schromen.

De intervisie bijeenkomsten stonden onder leiding van een docententeam, bestaande uit kunsthistoricus Michael van Hoogenhuyze en de beeldend kunstenaars Inge Reisberman, Marijke Verhoef en Koen de Vries.

De acht deelnemers, Angela Robson, Erik Romme, Frans Koopman, Inge Wichard, Jan Scholtens, Maureen Carvill, Sytske Feenstra en Wim Kuin, tonen nu de resultaten in een tentoonstelling in de ARS galerie van 5 t/m 13 mei. 

Ook in de periode van september 2018 t/m mei 2019 is er weer een serie intervisie bijeenkomsten. Hiervoor kan men zich inschrijven tijdens de Open Dagen van ARS op 21 en 22 april. Dit kan ook via deze website: www.arsaemula.nl

De genoemde tentoonstelling is te zien van 5 t/m 13 mei.

Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Op zondag 6 mei 16.00 uur opent de voorzitter van ARS, Hans Baaijens, de expositie.

Op zaterdag 12 mei 16.00 uur houdt Michael van Hoogenhuyze een verhaal over het verdiepingstraject en de resultaten ervan.

Toegang vrij.