Young StARS 2018

Deel dit bericht:

Tentoonstelling eindexamenwerk middelbare scholen beeldende vorming

9 t/m 24 juni 2018

Opening zondag 10 juni 16.00 door Mirjam Flik

ARS presenteert van 9 t/m 24 juni voor de 3de keer het eindexamenwerk beeldende vormgeving HAVO en VWO Leiden. De tentoonstelling Young StARS kan nu bijna een traditie genoemd worden. ARS en docenten beeldende vormgeving van 9 middelbare scholen in Leiden hebben opnieuw in nauwe, maandenlange samenwerking dit unieke project georganiseerd en gerealiseerd. Ruim 200 werken van eindexamenleerlingen zijn in het prachtige pand van ARS te zien. Een vakjury zal de werkstukken beoordelen en een HAVO/VWO-prijs uitreiken. Ook wordt dit jaar bij de afsluiting van de expositie een publieksprijs toegekend. Tevens is er een prachtig boekje uitgegeven met alle geëxposeerde werkstukken. Young StARS 2018 kon mede tot stand komen door de financiële steun van de Gemeente Leiden, de Stichting Utopa en Fonds 1818.

De tentoonstelling Young StARS is te zien van 9 t/m 24 juni 2018 bij ARS, Pieterskerkgracht 9a, Leiden.

Geopend vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00, toegang vrij.

De opening en prijsuitreiking is op 10 juni 16.00 uur en wordt verzorgd door Mirjam Flik, de cultuurmakelaar van Leiden.

De toekenning van de publieksprijs is ter afsluiting van het evenement op 24 juni 16.00 uur.

Tijdens de opening en afsluiting worden tussen 14.00 – 16.00 uur optredens georganiseerd door de deelnemende scholen.