OPEN DAGEN

Deel dit bericht:

20 en 21 april 2019

Geopend van 12.00 – 17.00 uur. Toegang vrij.

Zelf kunst maken? Bezoek dan tijdens het paasweekeinde, 20 en 21 april, de OPEN DAGEN van ARS, dé kunstacademie voor de Leidse regio in het centrum van Leiden. Op deze twee dagen kunt u in het ARS-gebouw van de begane grond tot de zolder het werk van de cursisten bewonderen. Deze cursistenexpositie is het resultaat van alle cursussen die ARS aanbiedt: Boetseren, linodruk, tekenen, etsen, vrij- , model-, en portretschilderen. Terwijl u door het prachtige gebouw dwaalt kunt u meteen de sfeer van de academie proeven.

Door de leiding van deskundige docenten zijn zowel beginners als ook gevorderden hier snel op hun plek. ARS heet iedereen welkom en geeft advies op het gebied van haar kunst en haar cursussen.

Deze zijn geschikt voor deelnemers vanaf de leeftijd van 16 jaar. Inschrijven kan vanaf 20 april 2019 via de website: www.arsaemula.nl

De OPEN DAGEN zijn op 20 en 21 april 2019.

Geopend van 12.00 – 17.00 uur. Toegang vrij.