Project 1606 – Workshops by International Artists

Deel dit bericht:

Vier internationaal gevestigde kunstenaars geven elk een unieke workshop!

In oktober dit jaar strijken vier internationaal gevestigde kunstenaars neer op een kunst residentie in Leiderdorp om samen te wonen en te werken. Onder de naam Project 1606 worden er workshops aangeboden om te leren van de beste in hun vakgebied!

Een inspiratie voor elk niveau
Wil jij je verder oriënteren of ben je opzoek naar verdieping in je werk? De kunstenaars van Project 1606 hebben elk een unieke cursus ontworpen, om hun kennis en ervaring met jou te delen. Het project is een initiatief van The Plant dat in samenwerking met de Universiteit Leiden (LAK) en Ars Aemula Naturae deze unieke connectie met internationale kunstenaars voor jou faciliteert.

Onder de kunstenaars die workshops houden zitten niet de minste namen o.a Andrew Salgado, één van de meest toonaangevende jonge schilders van het Verenigd Koninkrijk. Als ook Valter Adam Casotto die zijn strepen verdiende met zijn uitzonderlijke grime en prothese meesterwerken voor filmproducties zoals Game of Thrones en Harry Potter.

Of je nu begint of gevorderd bent, de kunstenaars zijn hier om je te inspireren, te motiveren en opweg te helpen. Om je uit te dagen, je creatieve ambities verder vorm te geven. Meld je aan voor een van deze fantastische workshops!

(Alle workshops worden in het Engels gegeven)

Schrijf je in via www.project1606.space

https://www.universiteitleiden.nl/lakcursussen/cursusaanbod/workshops-project-1606

Leer meer over Project 1606 en de kunstenaars.
https://www.project1606.space/about-1606