Kunstveiling 3 september 2021

Deel dit bericht:

De kunstwerken die worden geveild zijn belangeloos beschikbaar gesteld om ARS in deze periode overeind te kunnen houden. De catalogus van de veiling is online te zien onder de knop kunstveiling (rechtsboven in beeld), ook vind je de catalogus als je de QR-code gebruikt. U kunt de werken tijdens de kijkdagen bekijken en de veiling bij ARS bijwonen maar u kunt ook online bieden!

Een bod op één of meer kunstwerken is uit te brengen via een mail naar veiling@arsaemula.com. daarbij graag vermelden het nummer en de titel van het kunstwerk en het bedrag van de bieding. De hoogste biedingen per kunstwerk worden elke dag geactualiseerd en zijn in te zien via de volgende link. Online biedingen kunstveiling. Bieders worden dan geïnformeerd of hun bod het hoogste is, waarbij bij gelijke biedingen het eerste bod geldt

De veiling gaat in elk geval door bij ARS, Pieterskerkgracht 9a met in achtneming van de meest actuele landelijke coronaregels

.